Szia Gyuri! Üdv néked a fórumon! Mindíg is hiányoltalak innen - próbáltam kitalálni milyen álnéven szólsz hozzá a dolgokhoz de nem jöttem rá! Én sem régóta (fél éve)írogatok ide, de a Klavió név már két éve jó ismerősöm!
Remélem, ha kérdések lesznek a terméketekkel kapcsolatba tudsz szakítani egy kis időt a megválaszolásukra. Valamint szívesen látnánk fotókat, videókat az általatok készített gépekről.
Jó lenne... Ha fiad is csinálna egy Regisztrációt hozzád hasonlóan, névvel. Eddíg is sok hasznos infót tudtunk meg tőle (Pshiobilly néven - Jól írtam:)
Érkezett egy új léptetőmotor meghajtó, amivel most ismerkedem. Az új kor kihívásainak megfelelően DSP-re épül. A legnagyobb csoda benne az auto-tuning, ami a motorhoz igazítja a paramétereket. Most derült ki, hogy elbénáztam a videot és csak az eleje lett jó, de az sem rossz. Ez egy 200mm széles nút marása íves marópályával. Max sebesség: 6000mm/perc. Video MSDD-50-5.6 Ha még lesz idő megismétlem az elbénázott teszteket is.
HJózsi | 3862
2009-12-29 16:50:00
[6]
Most látom Te e is új tag vagy... (2 hozzászólás) ... :D
Kihasználva a szabadság adta lehetőséget nyitottuk ezt a topikot, hogy a Klavio Kft által forgalmazott termékkel kapcsolatos kérdéseket megvitassuk. Bár igen elfoglalt vagyok, igyekezni fogok elfogadható válaszidőkkel működni
Üdv Tibor György
Törölt felhasználó
2009-12-29 16:34:00
[2]
Jó a kérdés, csak, nem Tibor, hanem György. Az-az, Tibor György. A többi stimmel:))