Itt vettem a fórumon kb 1 éve, de azóta sem használtam... Nem tudok programozni, így csak a helyet foglalja. Fáj érte a szívem, de valószínűleg én soha sem tudnám munkára bírni, ezért eladnám... A motor ami rajta volt egy 360W-os motor volt, ehelyett van egy 550W-os rajta, illetve a 100-as tokmány helyett kapott egy új 125-ös tokmányt. Vettem hozzá késeket, és lapkákat, ezekből is adok hozzá.
Laptop, programok, asztal, minden ami a működéshez kell, adok hozzá. Az ára: 370.000-ft
bzozo76 | 9
2017-09-13 21:15:11
[72013]
Szerszamgepbe, jatekgepbe vagy gyakorlatilag barmibe beepitheto 17" Samsung kepernyo elado. Uj, bontatlan. Tobb db eseten kedvezmeny. Nagyon szep kepe van, felbontasa 1280 x 1024. Tartozekok: tapegyseg, analog VGA kabel, digitalis DVI kabel. Ara 12.000 Ft
bzozo76 | 9
2017-09-13 21:14:15
[72012]
Teljesen uj szerszamgepbe vagy barmibe beepitheto 18,5" LG LM185WH2-TLA1 kepernyo elado. Bontatlan, minden tartozekaval, tapegyseg, VGA es DVI kabel. Ara 18.000 Ft
Csikarc | 5045
2017-09-13 21:13:47
[72011]
Rendben , tied a ventillátor ... de !megnézem mekkora a legnagyobb méret amit a postai csomagautomatába fel lehet adni .
Csinálj Te is otthonra egy faliórát, ami nem kapható az áruházban, így mindenkinek egyedi lesz és senki nem mondja, hogy már több helyen látott ilyet!
WS2812B 5050 RGB LED szalaggal
Ár: 3000 Ft/méter, 1 méterben 60 LED van!
Kiválóan alkalmazható Óra készítéshez, mivel minden egyes LED-et külön lehet címezni, így Arduinoval összesen 3 vezetéken lehet meghajtani. ( VPP, GND, ADAT )
Hozzá tudok adni Arduino D1 minit, akár felprogramozva is, mindössze 1500 Ft-ért.
Ezzel a modullal az otthoni Wifire csatlakozik, és Atomóra lesz a szobában.
Szükség esetén az üveglap és hátlapon kívül minden alkatrészt tudok adni az órához, neked csak össze kell "legózni" Ha személyesen jössz érte, akkor üveg és hátlapot is. Egyedi családi fotóval is kérhető, ennek kb 1 hét átfutás kell.
Ha nem kell 40x40 centiméteres óra, akkor is van megoldás, egy ilyennel is lehet építeni a LED szalag helyett, így 18x18 centiméteres lesz:
A fórum linken látható egy újabb óra is, szintén Neopixel szalaggal, amiben már óra modul van, ajánlott azoknak, ahol nincs állandó Wifi! A prototípus készülőben van, a fórumon lesz a teljes leírása.
morvfer7 | 2558
2017-09-13 21:05:43
[72009]
Tiveda egységcsomag, ami minden alkatrészt tartalmaz a megépítéshez eladó:
Ár: 7500 Ft / készlet. ( Ez a kijelzős verzió!!! )
Ha valaki nem ismerné a TIVEDÁT, itt lehet megnézni:
Már kérhető az autó logójával is, ezt jeleníti meg a kijelzőn induláskor a TIVEDA felirat helyett. Aki már vásárolt tőlem és szeretné logóval felruházni a sajátját, küldjön egy privát üzenetet, hogy milyen logót kér bele és küldöm a tartalmat.
Eladó egy darab EBM (D2E146-AA03-02 tipus) egyfázisú 230 V-os 330 W-os ventilátor 3700 Ft-ért . Tesztelt , csendes járású , teszi a dolgát - de azt keményen !
Sziasztok! Ugyan nem CNC, de hátha valakinek kell bontani, vagy mittén!
Eladó a képen látható 9 db vegyes minőségű (jó minőségű, kevésbé jó minőségű, sz@r) ATX tápegység. Fogggggalmam sincs (beszámításként került hozzám) melyik működik, és melyik nem, és NEM is akarom megtudni.
Bontásra, tesztelés utáni használatra, vagy kreatív felhasználásra ajánlom!
Igazából egy csodás alkatrészbánya, de első ránézésre vannak olyan tápok, amivel akár még kezdeni is lehet valamit. (Van köztük SATA-s is!)
Garancia NINCS! Kérem ennek tudatában megvásárolni!
EZ tényleg kizárólag személyes átvétel a 11. kerületben az Etele tér közelében. Posta, futár NEM játszik!
FONTOS INFÓ: Csütörtökön (14.-én) egész nap még át lehet venni, utána már csak 25.-én este /elutazom/!
Gyárfás Attila | 585
2017-09-13 15:51:50
[71993]
Sziasztok Nem volna valakinek elfekvőben pár db átvezető gumigyűrű? Mist 2db kellene de több is lehet. Shopból 1000csak a posta. 12mm es fuaratba kell sima 2eres kábelnek (7mm kb). Ha lenne , peiviben jelezze. Köszi. ILYEN
Ha találnék ilyen kapcsolót, akkor nem kellene átfurkálnom a gépeket. Ez így nekem elsőre egyszerűbbnek tűnik. Ki tudja, hátha valakinél van elfekvőben. De valószínűleg az marad amit mondtál. Köszi:Ricsi!
Üdvözlet! Tudja valaki hogyan lehet Lonewolf-ot elérni? Tele van a fórum az eladó dolgaival, jeleztem vételi szándokámat itt PM-ben, ezen az adok veszek oldalon, és a lonewolfkukacos elérhetőségein is, és semmi reakció. Így még sokszor meg lehet hirdetni, ha nincs reakció. Köszönöm.