Jesszus! Már itt tart a világ? Milyen nyelven irtok, mert nekem ez a kifejezés rendszer kínai. Olvasom és semmit sem értek. Lehet ezt háziasszony nyelven is kommunikálni?
csewe | 2578
2011-06-28 05:44:00
[7]
ASCII vagy RTU protokolt használ? Gondolom ASCII-t, mivel írtad a másik topikban ,hogy az MPG-t pufferelni kellet a tévesztés elkerülése érdekében.
Mire jó? Távvezérlő Plazma magasságszabályozás. Habvágó szál hőmérséklet szabályozás. Brain használatával majdnem bármi megoldható. Bonyolultabb feladatokhoz scriptet vagy plugint lehet írni. Úgy gondoltam a forrást is megosztanánk így mindenki úgy módosítja ahogy szeretné, ráadásul az eredeti projekt is nyílt.
Egyújabbgépépítő | 1297
2011-06-27 21:52:00
[4]
Miután mambablack belinkelte, gyorsan megpróbáltam életre lehelni, nagyon megtetszett az usb interfész mivel nem kell hozzá táp. Meglepően gyorsan sikerült életre kelteni és MACH3-al kommunikálni. Kicsit módosítottam mivel nekem szükségem volt MPG-re is, valamint az analóg rész nem tetszett mivel mikor a MACH rákérdezett az értékre akkor indult az AD konverzió. Jelenleg ott tartok hogy van 16 diszkrét bemenet, 4 coil kimenet, 2 analóg bemenet és 2 MPG bemenet valamint egy PWM kimenet. Ezeket teszteltem működnek. Mivel mindenki másra szeretné használni érdemes lenne egy vagy több konfigurációt készíteni, és mindenki azt építene belőle amit szeretne. Mivel az alap úgy tűnik jól van megírva viszonylag egyszerű a módosítás. Én elsőre egy távvezérlőt építettem belőle. A két oldalsó fekete gomb a Feedoverride és a SpindleSpeedOverride.
Egyújabbgépépítő | 1297
2011-06-27 21:38:00
[3]
Köszönjük a lehetőséget, megpróbáljuk maximális mértékben kihasználni.