Gratulálok szintén! A szervezés, bonyolítás és a helyszín is szuper volt! Jövőre a családot is elcsalom!
Pabló | 1615
2012-09-23 19:18:00
[408]
Én is társulni szeretnék a gratulációhoz! Ez volt talán a legjobb tali, minden tökéletesen meg volt szervezve!
T.Ati | 407
2012-09-23 19:07:00
[407]
Gratuláció,és köszönet Istvánnak,ilyen jó talin még nem voltam!!!Jó volt nézelődni,beszélgetni,sok hasznos információhoz is jutottam,a hangulat,a társaság,az ellátás,a szállás fantasztikusan jó volt,köszönöm,hogy ott lehettem veletek!Jövőre ugyanitt találkozunk!
Sajnos az éjjel jöttem haza....Lehet, hogy nem Rómába kellett volna menni az asszonnyal????
Íjász | 822
2012-09-23 18:06:00
[405]
Én is csatlakozom az előttem szólókhoz. István köszönöm ezt a nagyszerű talit.Hogy időt pénzt, energiát nem kímélve lehetővé tetted, hogy találkozhassunk, hogy jól érezzük magunkat és, hogy új és új barátságok, kapcsolatok születhessenek. Köszönöm a sok nagyszerű embernek a barátságát, emberségét akivel volt alkalmam találkozni és szót váltani. Jövőre veletek ugyanitt!!
Varsányi Péter | 11584
2012-09-23 18:04:00
[404]
Teljes elismerésem a szervezésért!!!!!!!
Nagyon jó tali volt. Szinte mindenki ott volt és nagyon jó buli volt!
A pénteki vacsora több mint frankó volt! A szállás is az eddig a legjobb volt! (Tengerre néző szoba nem volt - de CMC bulira nézőt kaptam
Megjegyzem... nem is értem (vagy tudatlan vagyok) a pénteki bulihoz ennyi emberre a kaját és piát ki fizette? Mert full All incluse volt. Még sörcsap is volt... igaz én azok kevesek közé tartozom aki a sört nem szereti - csak a bort
A szállás ára és az asztalok díja is több mint baráti volt... főleg ha a hely minőségét is hozzáadom!
Ezzel a részével teljesen elégedett voltam... Sajnos viszont úgy láttam, hogy a gép építési kedv eléggé visszaesett ... Ennek az okait lehetne feszegetni...
fa_kukac | 1223
2012-09-23 17:10:00
[403]
Hát nem sajnáltad a filmet! Ehhez idő kell átnézni! Kösz!
Köszönöm hogy ismét egy remek, magas színvonalú cnc találkozón vehettem részt. A szervező előtt le a kalappal, minden nagyon jól sikerült. És köszönöm hogy látogatást tehettem Csipi rezidenciáján is, volt ott is látnivaló bőven.
Martin | 162
2012-09-23 12:08:00
[390]
Akinek kellenek a képek küldjön e-mail címet átküldöm mert letőltödtem
csewe | 2578
2012-09-23 11:21:00
[389]
Kösz a talit István nagyon jól éreztem magamat,és sokakkal jókat beszélgettem.
csewe | 2578
2012-09-23 11:19:00
[388]
Jó lenne ,ha feldarabolnád,mert én is leszedném a képeket.
Ezt írja: A 200 MB-nál kisebb fájlokat ingyenesen letöltheted.
Ez a fájl 375.4 MB méretű, így csak Prémium felhasználóinknak érhető el.***
n/a (inaktív)
2012-09-23 10:35:00
[386]
zevasztok Urak Barátaim!sok talin voltam már de ez valahogy nagyon szuper volét,és pazar volt minden!!remek ételek italok,és persze a sok jo kedvű szaki meg adta a savát borsát!reméljűk hogy ez még nagyon sokszor meg fog ismélődni,és mélton zártuk az idei talik sorát!köszönjűk István!!!!!És kűlön köszűnöm és köszönjűk Geforg üzem látogatását!!!
Sz.József | 3169
2012-09-23 10:35:00
[385]
Kettédarabolva lejönne "fizetős" nélkül is... Nem-e lehetne-e...?
Remek találkozót szerveztél István, köszönjük. Visszainduláskor a kocsi beindító csapat segítségét is köszönöm!:)
IselTom | 244
2012-09-23 00:02:00
[379]
Nagyon szuper tali volt!! Mint tudásban,mint tombolanyereményekben és egyéb vásárlásokkal lettem ma gazdagabb! Köszönet főleg Mikibának az oktatásért! Lehetne több ilyen hasonló találkozó 1 évben! )))
fAmaro | 71
2012-09-22 22:10:00
[378]
Nagy volt a tali, Köszönjük István! Vásároltam is, sokakkal beszéltem is főleg Béni-vel végig jól éreztem magam. Nyertem is Krova készletet, csak a szervót nem volt pofám úgy elvinni, hogy a saját számomat húztam ki. Gratulálok a szervezéshez!
Balu | 1039
2012-09-22 22:06:00
[377]
Egy kis vidi amit a quadroval csináltam a társaság egy részéről. Videó
Köszönöm az építő jellegű kritikát a kiállított munkáimhoz, gondolok Lámpás( ha nem jól írtam, bocs!) lakkozással kapcsolatos megjegyzésére, de kinek ez tecccik, kinek az. Olyat is tutttam volna vinni, ami pácolt, olajkezelt, vagy egyebek! Sok van!Elsődlegesen a 2 rétegű fával kapcsolatos lehetőségekre szerettem volna felhívni a figyelmet, nem titkolom , próbálja meg más is! Dcsaba képei tecccettek, sajnos nem sokan hoztak munkákat bemutatni! VViktor munkái lenyűgöztek, gratula!!!
dcsaba | 1616
2012-09-22 20:29:00
[371]
Köszönöm a színvonalas rendezvényt! Nagyon jó volt. Gratulálok a szervezéshez!
fa_kukac | 1223
2012-09-22 20:28:00
[370]
Jó estét! Természetesen első helyen Pista munkája kell hogy szerepeljen, aki erején felül teljesített szuper színvonalon, amit csak köszönni tudunk. Hozzátartozik a dologhoz, hogy mi öten, közte a Pista, reggel 4 óráig tartotuk a frontot, gitárral, énekkel, pálinkával, sörrel! És Neki hajnalban már talpon kellett lennie! Nem semmi! A kaja, az ellátás, és a társaság igen szuper volt, kivéve azt a nem napon barnult emberkét, aki számomra érthetetlen okok miatt engedett a vérének, és belém kötött! Úgy emlékszem, mintha az autója rendszáma IQ 02-04 lett volna! Na mindegy, ne menjünk bele olyanba, ami a színvonalat veszélyeztetné! Azt kívánom az illetőnek, hogy ez legyen élete legboldogabb napja! Tehát! a kaja szuper volt, a quadrokopter bemutató és az íjászat is sok embert vonzott. Ezúton kérek elnézést azoktól az emberektől, ( kivéve ezt a népművészeti cserépedényt) akiket esetleg megbántottam valamivel az éjszaka folyamán, mivel azért mindannyian elég sok alkoholt pusztítottunk. Most készül a .zip file a képekkel, nemsokára közreadom, addig is egy előleg: kép
csike | 160
2012-09-22 20:18:00
[369]
Kedves Varga István köszönjük ezt a szép kiállítást, találkozót nagyon színvonalas és élmény gazdag volt. Külön köszönet azoknak akik felajánlásaikkal és munkájukkal mind ehhez hozzá járultak.
Varga István.Köszönöm a rendezvényt.Ez több mint jó volt,a társaság barátságos,és családias volt.Egy ilyen tali mindet megér.Az ételről nem is beszélve.Vbodi külön köszönet neked a fáradtságos munkádért a bográcsmellet,mivel kiemelted az estét, és gulyást adtál nekünk.Nem tudom ki készítette a Vadpörit,de előtte is le a kalappal.A kiállítok barátságosak,és segítő készek voltak.A kiállított tárgyak meg csodásak voltak. Remélem jövőre is lesz tali és mehetek ismét.
Servo | 860
2012-09-22 16:08:00
[363]
svejk | 33152
2012-09-21 22:08:00
[362]
Gyerekek ráadásul túl vagyunk a Hatvanadikon, mármint a jelentkezők számát tekintve!!!