Van ám ez mindenütt. Én hetente legalább egyszer találkozom a Varga Lacival, telefonon is sok fórumtárssal tartom a kapcsolatot, magánban is levelezgetünk.
De ugye ehhez az kell hogy a nagyobb összejöveteleken megtalálja az ember a szimpatikus társakat.
Sziasztok! Lesz esetleg valami Linuxos ismertető is? Pont én is élhetővé szeretném formálni a "gépészkedést". Remélem hazaér az asszony időben Pécsről az autóval.
designr: Jól látod a dolgokat, ez volt nekünk is a célunk. Esetleg Te is környékbeli vagy?
ebalint, Kada: Jogos a felvetés. A jövő heti időpont sajnos nem tehető át szombatra egyéb okok miatt. De a következő alkalom lehet szombaton is, nincs ezzel semmi gond.
svejk | 33034
2014-02-27 17:30:00
[20]
A műhelyébe úgy se férnétek be.
Bár most már jön a jobb idő, a félkész nagyműhely elég tágas, ha összetoljátok azt a két tucat gépet.
És minden hónap utolsó szombatján kihelyezett ülést tarthatnánk Laslie udvarán.
designr | 3604
2014-02-27 11:43:00
[18]
Jó ötlet ez a kötetlen találkozó..a nagy talikon az ember elvész..itt pedig lehet okosodni..kérdezni..mit honnan lehet a közelben beszerezni..mindenki másban profi..nem minden apróságért a fórumra írkálnánk..személyesen könyebben megérti az ember..Nem hiszem hogy konkurencia a nagyoknak..ez amolyan baráti összejövetel..Debrecen környékén is lehet népszerű lenne..
kada | 742
2014-02-27 11:13:00
[17]
Szombat dél körül még jobb lenne. Akkor én is el tudnék menni. Egy Harkányi úttal egybekötve.
ebalint | 1769
2014-02-27 09:28:00
[16]
Hát még péntek délután még talán-talán, de szombat délelőtt a környékről is jobban lehetne kalkulálni.
Üdv ! Nem véletlen hogy nem írtam . Ennek a fórumnak pont a fő irányvonala az , amihez egyáltalán nem értek ,de érdekel , és talán már ragadt is rám valami . Ha eljössz egyszer , talán összeszedem a bátorságom , és elmegyek .
Ejj, ha kész lenne a Pest, Pécs kínai vasút egy óra alatt ők is odaérnének.
bjam28 | 750
2014-02-25 19:00:00
[1]
Sziasztok!
Úgy gondoltuk, jó lenne egy rendszeresen talákozni a környékbeli CNC hobbistákkal, érdeklődőkkel, esetleg profikkal.
Ez lenne a Pécsi CNC Klub.
Tervünk, hogy havonta egyszer összejövünk, beszélgetünk, bemutatjuk az ötleteinket, gépeinket, segítünk egymásnak. A találkozókba belefér bármi, amire a közösségnek igénye van és megvalósítható.
A helyszín: Pécs, a volt Pezsgőgyár telephelye, Batthyány utca. A Légszeszgyár utca felől lehet megközelíteni. A mellékelt ábrán a zöld nyíl a pontos helyszín. Parkoló van, ingyenes.
Részvétel ingyenes!
Lehet hozni bármit, eladásra kínált motyót, CNC gépet, ötleteket, kérdéseket.
Időpont: 2014 Március 6. csütörtök, 16:00-18:00, de lehet jönni korábban, mert 14:00-tól már ott vagyunk.
A későbbiekben igény szerint alakítjuk az időpontot, mert lehet hogy a szombat délelőtt jobb mint a hétköznap.