Eladó 3 tengelyes fém- és fa CNC - és marógép! 2019-es gyártási évű, új! Munkaterülete: 600*900*150 mm Asztalterület: 740*1120 mm Külön emulzió tartály/szivattyú, 2 csöves kivezetéssel, forgató rendszerrel. Ncstudio operációs rendszerrel, USB interfésszel. Ára: 1.400.000.- Ft
Megtekinthető Veszprémben. Érd.: 0620/617-5750
zozo | 5527
2019-08-09 13:08:35
[108524]
Az egyik érdekel, ha biztonságosan be tudnád csomagolni a rókához. A többit privátban.
ISO 50-es befogású, 7,5 kW-os főorsó motor, minden irányban működik az előtolás és villám, kb 3,5-4t a súlya.
Napi használatból kivéve. Az útmérő nincs már a gépen, viszont tartozik hozzá egy körasztal illetve egy osztófej. Bármilyen kérdésre szívesen válaszolok, szállításban és felrakásban igény szerint tudok segíteni.
Sajnos nagyon útban van úgyhogy igazán nyomott áron megválok tőle, ha jövőhét végéig nem talál gazdára sajnos kénytelen leszek a MÉH-be vinni. Minimum 3,5 t a gép Az ára: 350 eft.
Törölt felhasználó
2019-08-09 08:51:09
[108515]
Üdvözlöm a fórumtársakat !
KERESEK / vennék :
Szükségem lenne minimum 2 db a fotón látható emelőszerkezetre . Privát üzenetben vagy telefonon kérem a felajánlást .
Kihasználatlanság miatt eladó egy 2017 májusában vásárolt Huawei MediaPad T1 8.0 tablet. Gyakorlatilag az étkezőnk asztalán pihent, és hetente-havonta 1-1 videó megnézésére használtuk. Amikor megvettem, rögtön vettem hozzá gyári tokot, illetve gyári kijelzővédő fóliát. Garantáltan karcmentes, még a kijelző fólián sincs karc! A tokon látható 1-2 karc, de ez a tologatásból, pakolgatásból ered. Akkumulátora tökéletes állapotban van!
A neten egy tonna infó megtalálható róla.
Dobozában, papírjaival, töltőfejjel kerül átadásra. Sajnos adat/töltő kábelt nem tudok mellé adni, de én mindig SD kártyával használtam. (A kábel filléres tétel.) Még a toknak is megvan a doboza.
Számlával tudom igazolni, hogy a tulajdonom, illetve a vásárlás dátumát, és az akkori bolti árát. Feltöltve, gyári állapotúvá visszaalakítva kerül átadásra.
Fórumos ára tartozékokkal: 18.000ft fix!
Budapesten KIZÁRÓLAG személyesen a 11. kerületben lehet átvenni. Posta, futár nem játszik.
Kipróbálást, átvételt követően garancia, visszavásárlás NINCS!
wagergo | 1242
2019-08-08 19:53:25
[108486]
Sziasztok! Ugyan nem CNC, de tudom, hogy vannak itt rádiósok!
Eladó a képeken látható kb. 10 alkalommal "használt" (hallgatott), újszerű állapotban lévő Albrecht AE33H kézi repülősávos rádió vevő, dobozában, leírásával, gyári fülesével. A rádió makulátlan, pormentes, karc nélküli állapotban van! Szinte új GP elemekkel adom!
Kihasználatlanság miatt adom el, mert van másik repsávos rádióm.
Fórumos ára fix: 18.000ft
Budapesten kizárólag személyesen lehet átvenni a 11. kerületben. Posta, futár nem téma, sajnos semmi időm ilyenekkel foglalkozni. Átvételkor kipróbálható! Kérem, csak hozzáértők keressenek meg.
Átvételt és kipróbálást követően garancia, visszavásárlás nincs, csere nem érdekel!