Tisztelt Fórumozók! Keresek egy vállalkozó szellemű, gravírozásban jártas fórumtársat, aki fényképről tudna tenyérnyi méretben, titán lemezbe arcképet gravírozni. A lemez enyhén hajlított. Sajnos nem tudtam sík lemezt beszerezni. Ha semmiképp sem megy titánból, akkor vastag üvegből is jó lenne. Elérhetőségem az adatlapomon.
JoUl27 | 2
2020-08-11 15:13:01
[9183]
Sziasztok.
Vállakozó kedvű gravírozásban jártas kollegát keresek az alábbi munkára:
9 db karika palástjára kellene számokat gravírozni, a számok magassága: 5mm, szélessége:2.8-2.9mm, mélysége: 0.6 mm
A fotókon látható egy hasonló régebbi, kisebb méretben.
mdani2 | 273
2020-08-05 21:07:40
[9182]
Sziasztok!
Van valaki Tata környékén, aki egy reteszhornyot bele tudna nekem vésni egy ékszíjtárcsába? 6 os retesz 54mm hosszan.
Szervusz! Látom nem találsz lézerest. A 16kerben szoktam lézer vágatni és élhajlitani. Hétfőn rákérdezek! Azért egy pár infót kérnék. Rajz van? Anyagot biztosítod, hanem akkor rozsdamentesből jó lesz?
Okostelefon periféria fejlesztéséhez kezesünk hardver, és szoftver fejlesztésben tapasztalt céget/szakembert. Nem hobby projekt, de sokan olvassák a fórumot, hátha...
Üdv! Érdeklődnék,hogy a képen látható darázscsapdából kellene kb 1.000 db (csak normális menetes nem ilyen fos bajonett záras mert ha feltöltöm folyadékkal a súly miatt 40 fokos melegben már esik is szét és törik is) érdemes itt érdeklődnöm vagy felejtő és inkább Kínából intézzek? Egy barátomnak kellene.Válaszaitokat előre is köszönöm!
mikeylama | 20
2020-07-29 20:30:32
[9164]
Tisztelt urak,
Érdeklődni szeretnék, hogy lágyfémből kimunkálni tudtok-e? Esetleg valami jobb aluból? Ez lenne az áldozat: https://grabcad.com/library/nema34-console-2 ebből kellene kettő darab. Székesfehérvár környékieknek még 10-es vasat is tudnék adni. Csak gyorsan, méretileg kábé 60X120X10mm, ha kel tudok DFX-et küldeni, vagy amit akartok :D Árakat prvátban tudtok nekem küldeni. Köszi szépen.
Ha valaki érez affinitást orvosi műszer javításhoz (ultrahang) és nagy multicégnél akar dolgozni most van nyitott pozíció. Országszerte rohangálós meló, de Pesten is sok gép van.
Ha valakit érdekel privátban keressen, ritkán olvasom a fórumot.
Leveste | 5
2020-07-27 09:10:53
[9161]
Sziasztok!
Keresek olyan szakit, aki kimarna nekem bérbe egy vákuumforma ősmintát/tesztmintát.
A befoglaló méret 400*150mm (mivel tesztről van szó, a 400 mm alkuképes)
A felületen található struktúra mélysége kb 2 mm. Maga a minta kb olyan, mint fényvisszaverő prizmák hátsó oldala. Az egész struktúra 5*4 mm-es rombuszokból áll. Minden sík, él szögben áll.
Anyaga....hmmm, fogalmam sincs. MDF lap talán jó lehet tesztelni?
Szállítás posta, fizetés átutalással. (Kecskemét környéke egyébként.) Keresek 0,3-as műanyag lemezt is, a formázáshoz. leveste kukac gmail pont com +36 20 310 8565 Ha öteleted, tipped van, írd meg a telefonszámod, visszahívlak.
kgyrtkirk | 4
2020-07-26 15:02:30
[9160]
Átgondoltam h mire is lenne szükségem - és mivel amúgy is kellene egy pár olyan fém elem amit sehol se találok; ezért lehet h azok mellé még lerajzolok majd néhány sablont és megoldom azzal a furatokat.
Csatoltam néhány képet a fém elemről amire szükségem lenne; 596x32 mm-es. Az elemnek főként távolságot kell tartania - mondjuk 1mm-es v 1.5mm -es acél v valami hasonló anyagból. A két szárnyát le kellene hajlítani hogy jobban merevítsen; nem tudom h ez mennyire problémás - de én ~60cm hosszan nem tudom meghajlitani...
Ebből 10 darabra lenne szükség.
megj: köszönöm a korábbi tanácsokat; megjegyzéseket - kitöltöttem a profilban a fontosabb adatokat
sanyi | 1926
2020-07-26 11:35:16
[9159]
Szia Tibor,
Nem tudom mennyit szánsz rá, de Lonewolf hirdetett a célnak megfelelő edényt készen. Vagyis nem kell vele vacakolni mert készen van. Igaz hogy elsősorban nyomás van benne és nem vákuum.
Szia ! Esetleg nézd meg a kukta edényeket, hátha találsz megfelelő méretüt. Néztem,17 literes 12000ft. Szerintem egy ilyenből lehet csinálni egy jó kamrát. Üdv .Misi
Egy egyszerű kézi skiccel többet mutathattál volna mint ezzel. D600x800 körül van a mérete? A legegyszerűbb egy kiselejtezett 50 Kg-os porral oltó tartályból megcsinálni. Csak a gyűrűket kell kivágatni plazmával. Üres tartályt legutóbb 3000 Forintért hozott a felülvizsgáló aki a cégnél szokta az oltókat ellenőrizni.
6-8mm * 40-50 mm es 0.5-0.8 saválló fényes ,esztétikus ,nem sorjás lemezcsík darabokat keresek ,gravírozni szeretnék rá. a két szélére kellene egy egy 3mm es luk. valaki gyárt ilyesmit??? első körben 50 -100 db ra mondana vki árajánlatot? köszönöm esetleg ilyen alakú kivágóbélyeget lehet gyártatni, és mekkora teljesítményű prés kell hozzá, ezt kilukasztani 0.5 ös saválló lemezből?
SándorP | 308
2020-07-23 11:27:53
[9147]
Szia!
Talán tudnék segíteni, de sosem fogom megérteni hogy ha valaki bármit szeretne egy fórumon, akkor miért nincs helyiség, telefonszám, e-mail kitöltve??? Köszönöm! Üdvözlettel: Sándor
Nettfront elolapokat szeretnek hatulrol megmunkaltatni. Eddig 2 ceget kerdeztem - ok nem vallaltak mert azt mondtak hogy megkarcolhatja a gepuk a feluletet.
Mar jo ideje 3d nyomtatozom ezert nem szeretnek kezzel ugyetlenkedni egy furoval (meg rengeteg ido is lenne)
Valaki foglalkozik ilyesmivel? (az elolapokat meg nem rendeltem meg sehonnan)
kb ilyen lapokra szeretnek hatulrol furatokat csinaltatni koordinatak alapjan. Max meret kb ugy: 600x800 (lesz meg 1 nagyobb 600x1500 - de azt megcsinalom kezzel h kell) https://www.nettfront.hu/hu/termekek/ii-kategoria/a10-sz
Timár László | 248
2020-07-21 08:40:13
[9143]
Beleolvastam a Fórum Hírekbe, mint ajánlottad. Szerintem te ezt szereted csinálni, ha ennyit foglalkozol vele.
Egy nagyobb méretü forma legyártásara keresek beszállítót. Üvegszál feldolgozására használtos negatív formáról lenne szó, a méretei 2160mm x 1340mm x 1150mm.
Üdv. Tibor
Thomas35 | 80
2020-07-17 05:28:51
[9139]
Tisztelt Tagok!
Nagy és kisméretű, hagyományos és cnc gépekkel, vállalom alkatrészek esztergálását, forgástestek, tengelyek, csapok, orsók, egyéb munkadarabok kivitelezését. Alapvetően egyedi gyártással foglalkozom, de természetesen megoldható a kisszériás vagy nagydarabszámú gyártás is. A gépek c tengellyel rendelkeznek, így pozíciófúrások, kisebb marások is elvégezhetők! Korrekt , minőségi munka, gyors határidők. Bármilyen kérdésre privát üzenetben szívesen válaszolok, vagy várom a rajzokat a tamaslajosmezes@gmail.com címre. Anyagfelhasználási tapasztalatom széles skálán mozog, gyakorlatilag a műanyagtól kezdve a nemvasfémeken át a rozsdamentesig. Helyileg Kecskeméten munkàlkodom és természetesen számlaképes is vagyok. Köszönöm hogy elolvastad!
Üdv: Thomas
sanka74 | 1561
2020-07-16 14:38:03
[9138]
Sziasztok! Az egyik barátom ismerőse keresett meg hogy zászlószeget szeretne gyártani vagy venni. Esetleg van itt valaki aki gyárt ilyet, vagy tudna beszerzési forrást? Ilyen kellene mint ami a képen van. Köszönöm.
kly | 351
2020-07-15 18:14:39
[9137]
értem köszi.
Úgy néz ki meg fogom tudni csinálni maróval magamnak. Feldobtam egy rozsdás 5ös lemezt amit találtam itthon. így legalább a csavarfej szűlyesztéseket is egyből megcsinálom. Lassú de ráérek. 500mm/min 0.1 tized fogás úgy néz ki simán megy még hűteni se kell. csináltam egy videot csak úgy repked a forgács,de ez itt már off
Minden egyes kivágandó db-ot külön DXF file be kell menteni csak így tud a program vágási hoszt számolni amiből kalkulálja felhasznált erőforrás mennyíségét. Míg nem szeded külön nem is fogsz árakat kapni. A lézernél az anyagvastagság a minimális furatátmérő az alatt csak jelöli a furat központot. A kínai lézerekkel lehet kisebb átmérőt is vágni mint az anyagvastagság (megengedi a program) de álltalában a furat oldalfala beomlik a hőbeviteltől és nem szép egyenletes az oldalfal ezért a programok nagy része nem engedi a kisebb furatátmérő/anyagvastagság vágását. Pazmánál anyagvastagság 2X a minimum furatátmérő az elfogadott persze lehet eröltetni. A plazma olcsóbb a lézer drágább technológia.
Üdv! Aurdino Programozásban jártas fórum társat keresek. Ha lehet Bp. közelségében. A részletek személyesen.Jelentkezést privátban kérem.Köszönöm.
kly | 351
2020-07-15 12:39:08
[9134]
Igen piaci ár + ÁFA az már nem hobbista barát. Egy cégnek lehet nem számít, de ezért a semmiért hamar 6 számjegyűvé válik a vége anyaggal együtt. Na nekem ennyit meg nem ér. És még a lyukakkal is nekem kell megkínlódni...... Szóval az lesz ,hogy megcsinálom magamnak lomi vasáron.
Jellemzően az anyagvastagság a minimális furat átmérő a lézervágásnál, de van kivétel, nem kevés. Nem űberdrága, de a furatolás nagyban emeli az árát. Amúgy is a kérdés az, hogy mit szeretnél a furatokkal, felhajigálni valahová, vagy szükséges valamelyes pontosság, mert az OK hogy kifújja, de van némi kúpossága ezen vatagságoknál... A probléma inkább ott kezdődik amikor a "cimbi" már nem dolgozik ott..... vagy amott..... és ilyenkor piaci árat kell érte kiadni, hát igen ez drágább szokott lenni. Arról nem beszélve hogy mint általában Pest(megye) a célterület. Volt anno a fórumon úgy rémlik AB fórumtárs, ha neki van elérhetősége, ő talán BP-i, és lézerezett. Keress rá.