Oké, most már működni fognak a freemail-ek. Nem találtam az a qrva rajzot, pedig fontos, de mag van. Holnap írok, most már nincs energiám. Megyek aludni. Szét kellett bontani a pipettát elemeire. Teljesen másképp van ez összerakva, mint ahogy gondoltuk. A csavarnak is van szerepe, nem is kevés. A polarizált réteg nem is üvegből van pedig aszittem.... Még neked is szívni kell vele valamennyit.
Semmit nem kaptam Rajzot sem Ha email jön, legkésőbb másnap válaszolok. Kérlek próbáld meg mindhárom email címemen: freemail, vipmail, és az info-son is! Van még a weboldalamon keresztül is egy lehetőség
Amatőr,küldtem választ,remélem odaér,mert lusta voltam és a citromos címemről írtam vissza.
Laslie | 7674
2011-10-26 11:54:00
[1253]
Addig én sem foglalkoztam vele, míg be nem telt a tárhely, azóta fel-fel megyek és törlöm manuálisan. Most, hogy rájöttem egy két új dologra, beállítom az automatikus törlést és úgy látom működik rendesen. A múltkor viszont nagyon jól jött, hogy nem volt automatikus törlésem, mert az összes megsemmisült levelet vissza tudtam hozni a szerverről. Most törlésre van állítva, viszont a beérkezett leveleket rögtön kategorizálom és megy archiválásra.
Ezzel csak az a gond, hogy véges a szolgáltató tárhelye. Nekem egy szer csak nem jöttek a levelek...Pedig az volt az IE-ben beállítva hogy letöltés után 10 nap múlva törlje a szerverről. Írásban , faxon, jelszóval, anyja neve két példányban, kellett hozzá hogy töröljék a leveleimet és tiszta lappal indulhassak, kész tortúra volt. Azóta amit lehúzok azt törli is a szerverről.
Mozillával még nem próbáltam ezt a késedelmes törlést.
Na várjál csak, most jut eszembe, mintha nem a telepítéskor jöttek volna le a levelek, hanem akkor amikor ismételten beállítottam a levelező programban az email címeimet, de ebben most nem vagyok teljesen biztos. Végül is mind1, az (alias) címeket úgy is be kell állítanod a régi(ek)re.
Nekem úgy jöttek le, hogy lerúgtam a sérült levelező programot a gépemről, majd újra telepítettem. Aztán automatikusan letöltötte a web-ről az összeset. A Mozilla Thunderbird volt.