Nem tudom komolyan gondolják-e? Fababakgép 120/kg Van 400 kg cnc eszterga is.. Fabakgép
MoparMan | 3987
2018-02-05 19:53:37
[209]
@rokonok: ide olyat tegyél ami másnak hasznos lehet. ha csámcsogni akarsz azon, hogy szerinted túlárazott pl. azt ne itt tedd. ne ezen a fórumon.
gravomark | 960
2018-02-01 19:57:10
[168]
Itt egy kiváló gép, olcsón, Gravograph IS-900, automata elektronikus (optikai?) felületkövető, egyedi design, X és Y irányban is képes hosszabb anyagot megmunkálni, stb...
Előzmény: Szalai György, 2018-02-01 12:11:08 [166]
Szalai György | 9490
2018-02-01 12:11:08
[166]
Most keresett itt nemrég valaki egy efféle vasdarabot.
https://www.jofogas.hu/budapest/Nagymeretu_koszoru_ko_kiegyensulyozo_75377853.htm (Hát, nem szúrja be linkként.)
Na most meg itt van egy, pedig még életemben nem láttam ilyet eladni.
drehás | 350
2018-01-27 08:10:23
[165]
Órás kellene,vagy hagyományos 05 százados,de jó minőségben. A kinait az ára miatt nézi az ember,és reménykedik,hogy jót is talál közöttük. Igazából jó lenne egy fekete listát azokról a kinai cuccokról amelyekbe belefutottunk,és bagót sem érnek,vagy talán inkább azokat kellene leírni amelyek kiválóak,és ajánlani lehet.
Iszonyat!Senki meg-ne próbálja!Ez minden(állitható kulcs)csak nem mérő műszer.Lötyög mindene,a pofák nem egy síkban,a végén egy sorjás stancolt alátét. Szerettem volna még egy órás, 150-es tolómérőt,de ezek után meggondolom a dolgot.Esetleg ha valaki vásárolt már itt tolómérőt,beszámolhatna a minőségről,és ha jó volt,akkor a típust is leírhatná.
köszönöm az értékes hozzászólást. Egyébként megnézi egy szaki a gépet és ha működik rendesen, akkor azonnal el is viszi, tehát esélytelen volt az egész üzlet így.
Látom a tokmányról, hogy nagy átmérőjű anyagokhoz is használták. Ennek a gépnek a főorsó csapágy a gyenge láncszeme (csuszócsapágyas)Ami még nem lenne baj ameddig jó. A másik a késtertó. Nem miősitem, de az legalább cserélhető. Az ágy munka közben takarithatatlan. Kimondottan kis munkákhoz hobbi célra való. Ha létezik modelező gép akkor ez az.de nem több.
Ne is mondd, az álmom egy olyan eszterga. De sajnos most nincs rá keretem. Ha sikerülne ezt a kis TOS-t jó áron megvenni, akkor elhoznám. Meglátjuk mit mond a tulaj.
Természetesen csak vicc volt a jelző, mert már én is nézegettem őket és eszméletlen szép kis masina ez. Legutóbb a jófogáson 550.000Ft-ért volt egy eladó. Köszi az infókat, ha működőképes állapotban van, akkor lehet elhozom a műhelybe.
Sziasztok! Gépvásárlásra készülök ,mia véleményetek erről a gépről: https://www.zakanyszerszamhaz.hu/termek=9466_Bernardo-BF-40-furo-marogep Megfelelne-e CNC gép alkatrészei készítéséhez és CNCsíthetö-e az orsók kicserélése vagy egyébb nagyobb átalakítás nélkül.Esetleg a beszerzéséhez valami ötlet áfát nem tudok visszaigényelni.
1965-ben inas koromban dolgoztam egy 0 kilométeres gépen. Komoly türelem kellett hozzá. Elötte EAN és TOS gépen dolgoztam. Nem összemérhető kategoria.
Mindent összevetve otthoni első hobbigépnek elmegy. Ha az ágy és szánszerkezet korrekt akkor veri az árban azonos kinai csodákat. Azért 300 körül már lehet elfogadhatobb gépet is venni és nem kell az ideggyógyon kikötni
Aha. Köszi! Még nem találkoztam ilyen géppel, kinézetre elég masszívnak tűnt. De a bőr szíjas meghajtás a transzmissziós korban volt divat, nem gondoltam, hogy még ilyennel szerelték ezeket.
Fordulatszám váltás 3 lépcsős bőr szíj átrakással, nincs irányváltó a norton felé, nagyon pici a munkaterület. A kínai ceruzahegyezőt veri, de inkább csak modellezőknek ajánlott gép.
Ha valakit érdekel... EMU160 ezsterga. Bár feltűnően friss a festése, ami nem mindig jelent jót...
Ftomi | 200
2018-01-14 19:00:13
[134]
Annyit (80ezret) én nem adtam volna érte. Még ha lenne helyem. Csak mint érdekesség kellet volna mint kezdő CNC eszterga. Bár a rozsda mart vezetőkkel én sem lettem volna kibékülve.Ami inkább érdekelne és csinálnék neki helyet ez a gép : Emco A kis TOS-om lehet oda adnám érte... de lehet nem
Felhívtam. Úgy néz ki valaki viszi ma este 80.000.-ért. Szerintem jól jár.. az eladó....Sajna elég rozsdásnak néznek ki a lényegesebb alkatrészek,bár az eladó állítja ,hogy csak "vakrozsda".. vagy inkább ő vak,hogy nem látja a rozsdát Én ezt vettem egy ismerőstől 2-3 éve 60.000.-ért, azóta szereztem hozzá cserefogaskerék garnitúrát meg sok-sok mindent. Nem adnám 300.000.-ért sem arra pont jó ,hogy apróságokat megcsináljon meg tanuljon rajta az ember.
egyelőre nem tudok még venni masinát, de köszi a megerősítést. Nagy valószínűséggel az E1N-E2N-E3N sorozatból fogok majd választani ha eljön az ideje. Addig is nyitott szemmel járok és kérdezősködöm mindenfelé az országban.
üdv, Gábor
designr | 3604
2018-01-06 20:28:07
[125]
Most ünnepek előtt 350-380 ft körül volt vagy 3 db E2N a jófogáson..ilyenkor mindenkinek kell a pénz..ki kell fogni,nézegetni. E2n méret pont jó..nekem pl már nagyobb nem kellene..
Megnézhetnéd ez is a múlt héten beszéltem vele telefonon és egy nagyobb gép vásárlása miatt útban van 450 irányárat beszélt, szerintem jobb mint az E2N és 30 évvel fiatalabb is, persze látni kellene.https://www.jofogas.hu/gyor_moson_sopron/CY320_Egyetemes_csucseszterga_72152853.htm
Nézegettem már mindegyiket, de igen az E3N 1 milla körül van egy jó állapotú, na annyit biztos nem akarok esztergára költeni. Majd ha eljön az ideje, akkor olyan 4-500.000Ft körüli összeget szánnék rá. Ebben talán benne vannak a kiegészítők is. Illetve hát olyat választanék amit nem kopaszon adnak.
Igazából nagyon tetszenek a műszerész esztergák is, de felesleges olyat megvennem, mert kicsi lenne. Ha egyszer már veszek, akkor olyat akarok a műhelybe pakolni, amivel ki tudom váltani a mostani esztergályost. És a csiszagépek miatt kelleni fog a 200mm átmérőjű meghajtó kerék esztergába foghatósága. Persze tanulni jobb lenne egy kicsi is, de azok meg 200.000Ft alatt nem igen vannak.