( a jelentkezők másolják be ezt az üzenetet és írják a nevüket a listához)
Törölt felhasználó
2008-11-17 18:43:00
[9]
Kérek mindenkit akinek van Weblapja, vagy bármien lehetősége, netten vagy máshol reklámozni tegye meg.
Törölt felhasználó
2008-11-17 18:38:00
[8]
Megkérném, aki hozzáértő és viszonylag gyorsan készitenitudna a Hatvani találkozóra LOGÓT amit kirakhatna aki tudja és akarja a Weblapjára. Majd, kitalálom, hogyan viszonozzam a segítségét.
Törölt felhasználó
2008-11-17 18:31:00
[7]
Megközelíthetőség: M3 Autópálya, A pályáról a 21 –s (Salgótarjáni) útnál kell letérni onnan 1 km. De, a 30 –as úton is megközelíthető. Szolnok felől a 32 –s úton. Majd készítek rajzot. Egyébként a 30 –as és a 21 –s találkozásától 100 métere lesz. Aki esetleg vonattal jön, annak gyalog 1 km de van helyi buszjárat is. Távolsági busszal is lehet jönni.
Nagyon könnyen megtalálható. Udvarban is lehet parkolni. Oda lehet állni az ajtóhoz autóval rakodás céljára.
svejk | 33055
2008-11-17 18:02:00
[6]
Szerintem ejts néhány szót a megközelíthetőségről és a helyszínről konkrétan. Hány fő befogadására képes, a nagyobb gépeket szállító kisebb teherautóval közel lehet-e állni a bejárathoz, stb..
Na látod, máris egy olyan hozzászólás amivel nemértek eggyet:) Szerintem, nagyon sokan örülnének ha lucanapjától szent estéig elkészülne a gépje. Na, pártosodjunk. Aki velem ért eggyet bólintson:) Válasz 'svejk' üzenetére (#205)
Reméljük az ott szerzett tapasztalatok alapján a gépek nem úgy fognak elkészülni mint Luca széke ( dec. 13 = Luca napja) Válasz 'Danibá' üzenetére (#197)
A keveredés elkerülése miatt nyitottam, remélem nem leszek fenéken billentve Kérek mindenkit ide írjon ha szándékában áll ellátogatni. (Danibá ide is másold be a felhívást!)