Kecskemét Aszód (Discovery, Sz.József) Székesfehérvár ( Íjász, Varga István, Csipi, ) Sopron Miskolc (atideath) Nyíregyháza Rohod Szentmártonkáta Királyszentistván (PSoft) Galgahévíz (RogerCo) Budapest Budapest Pest-szent Lőrinc (Cudar) Tiszaújváros Eger Ózd Nagykároly (RO) Kismajtény (RO) Hódmezővásárhely (zsocy) Szeged (Béni) Budapest II. ker. (HJózsi) Pécs (Csike) Budapest XVI ker Kiskőrös (csizi) Kőszárhegy ( petrence ) Szentpéter /SK/ ( Karcsi ) Szabadka /SRB/ Csopak Makó Kiszombor (gorbi) Tác (Geforg) Monor (Egyújabbgépépítő) Kisújszállás (KoLa) Elek Várpalota Nyírpazony (sasi) Gyál(Gulácsi Zoltán) Orosháza
n/a (inaktív)
2012-05-07 08:31:00
[1633]
Kecskemét Aszód (Discovery, Sz.József) Székesfehérvár ( Íjász, Varga István, Csipi, ) Sopron Miskolc (atideath) Nyíregyháza Rohod Szentmártonkáta Királyszentistván (PSoft) Galgahévíz (RogerCo) Budapest Budapest Pest-szent Lőrinc (Cudar) Tiszaújváros Eger Ózd Nagykároly (RO) Kismajtény (RO) Hódmezővásárhely (zsocy) Szeged (Béni) Budapest II. ker. (HJózsi) Pécs (Csike) Budapest XVI ker Kiskőrös (csizi) Kőszárhegy ( petrence ) Szentpéter /SK/ ( Karcsi ) Szabadka /SRB/ Csopak Makó Kiszombor (gorbi) Tác (Geforg) Monor (Egyújabbgépépítő) Kisújszállás (KoLa) Elek Várpalota Nyírpazony (sasi) Gyál(Gulácsi Zoltán)
HJózsi | 3862
2012-05-07 08:26:00
[1632]
Kecskemét Aszód (Discovery, Sz.József) Székesfehérvár ( Íjász, Varga István, Csipi, ) Sopron Miskolc (atideath) Nyíregyháza Rohod Szentmártonkáta Királyszentistván (PSoft) Galgahévíz (RogerCo) Budapest Budapest Pest-szent Lőrinc (Cudar) Tiszaújváros Eger Ózd Nagykároly (RO) Kismajtény (RO) Hódmezővásárhely (zsocy) Szeged (Béni) Budapest II. ker. (HJózsi) Pécs (Csike) Budapest XVI ker Kiskőrös (csizi) Kőszárhegy ( petrence ) Szentpéter /SK/ ( Karcsi ) Szabadka /SRB/ Csopak Makó Kiszombor (gorbi) Tác (Geforg) Monor (Egyújabbgépépítő) Kisújszállás (KoLa) Elek Várpalota Nyírpazony (sasi)
sasi | 1903
2012-05-07 08:18:00
[1631]
Kecskemét Aszód (Discovery, Sz.József) Székesfehérvár ( Íjász, Varga István, Csipi, ) Sopron Miskolc (atideath) Nyíregyháza Rohod Szentmártonkáta Királyszentistván (PSoft) Galgahévíz (RogerCo) Budapest Budapest Pest-szent Lőrinc (Cudar) Tiszaújváros Eger Ózd Nagykároly (RO) Kismajtény (RO) Hódmezővásárhely (zsocy) Szeged (Béni) Budapest II. ker. Pécs (Csike) Budapest XVI ker Kiskőrös (csizi) Kőszárhegy ( petrence ) Szentpéter /SK/ ( Karcsi ) Szabadka /SRB/ Csopak Makó Kiszombor (gorbi) Tác (Geforg) Monor (Egyújabbgépépítő) Kisújszállás (KoLa) Elek Várpalota Nyírpazony (sasi)
sasi | 1903
2012-05-07 08:17:00
[1630]
Csatlakozva az előttem szólókhoz én is köszönöm ezt a tartalmas és jó hangulatú találkozót a szervezőnek és a résztvevőknek egyaránt!!!
Magasra került a mérce!
kmajer | 566
2012-05-07 07:31:00
[1629]
Kecskemét Aszód (Discovery, Sz.József) Székesfehérvár ( Íjász, Varga István, Csipi, ) Sopron Miskolc (atideath) Nyíregyháza Rohod Szentmártonkáta Királyszentistván (PSoft) Galgahévíz (RogerCo) Budapest Budapest Pest-szent Lőrinc (Cudar) Tiszaújváros Eger Ózd Nagykároly (RO) Kismajtény (RO) Hódmezővásárhely (zsocy) Szeged (Béni) Budapest II. ker. Pécs (Csike) Budapest XVI ker Kiskőrös (csizi) Kőszárhegy ( petrence ) Szentpéter /SK/ ( Karcsi ) Szabadka /SRB/ Csopak Makó Kiszombor (gorbi) Tác (Geforg) Monor (Egyújabbgépépítő) Kisújszállás (KoLa) Elek Várpalota
n/a (inaktív)
2012-05-07 06:55:00
[1628]
Kecskemét Aszód (Discovery, Sz.József) Székesfehérvár ( Íjász, Varga István, Csipi, ) Sopron Miskolc (atideath) Nyíregyháza Rohod Szentmártonkáta Királyszentistván (PSoft) Galgahévíz (RogerCo) Budapest Budapest Pest-szent Lőrinc (Cudar) Tiszaújváros Eger Ózd Nagykároly (RO) Kismajtény (RO) Hódmezővásárhely (zsocy) Szeged (Béni) Budapest II. ker. Pécs (Csike) Budapest XVI ker Kiskőrös (csizi) Kőszárhegy ( petrence ) Szentpéter /SK/ ( Karcsi ) Szabadka /SRB/ Csopak Makó Kiszombor (gorbi) Tác (Geforg) Monor (Egyújabbgépépítő) Kisújszállás (KoLa) Elek
atideath | 614
2012-05-06 23:02:00
[1627]
Kecskemét Aszód (Discovery, Sz.József) Székesfehérvár ( Íjász, Varga István, Csipi, ) Sopron Miskolc (atideath) Nyíregyháza Rohod Szentmártonkáta Királyszentistván (PSoft) Galgahévíz (RogerCo) Budapest Budapest Pest-szent Lőrinc (Cudar) Tiszaújváros Eger Ózd Nagykároly (RO) Kismajtény (RO) Hódmezővásárhely (zsocy) Szeged (Béni) Budapest II. ker. Pécs (Csike) Budapest XVI ker Kiskőrös (csizi) Kőszárhegy ( petrence ) Szentpéter /SK/ ( Karcsi ) Szabadka /SRB/ Csopak Makó Kiszombor (gorbi) Tác (Geforg) Monor (Egyújabbgépépítő) Kisújszállás (KoLa)
KoLa | 7575
2012-05-06 22:46:00
[1626]
Kecskemét Aszód (Discovery, Sz.József) Székesfehérvár ( Íjász, Varga István, Csipi, ) Sopron Miskolc Nyíregyháza Rohod Szentmártonkáta Királyszentistván (PSoft) Galgahévíz (RogerCo) Budapest Budapest Pest-szent Lőrinc (Cudar) Tiszaújváros Eger Ózd Nagykároly (RO) Kismajtény (RO) Hódmezővásárhely (zsocy) Szeged (Béni) Budapest II. ker. Pécs (Csike) Budapest XVI ker Kiskőrös (csizi) Kőszárhegy ( petrence ) Szentpéter /SK/ ( Karcsi ) Szabadka /SRB/ Csopak Makó Kiszombor (gorbi) Tác (Geforg) Monor (Egyújabbgépépítő) Kisújszállás (KoLa)
Egyújabbgépépítő | 1293
2012-05-06 21:28:00
[1625]
Köszönöm Robínak a rendezést, jól éreztem magam.
Egyújabbgépépítő | 1293
2012-05-06 21:27:00
[1624]
Kecskemét Aszód (Discovery, Sz.József) Székesfehérvár ( Íjász, Varga István, Csipi, ) Sopron Miskolc Nyíregyháza Rohod Szentmártonkáta Királyszentistván (PSoft) Galgahévíz (RogerCo) Budapest Budapest Pest-szent Lőrinc (Cudar) Tiszaújváros Eger Ózd Nagykároly (RO) Kismajtény (RO) Hódmezővásárhely (zsocy) Szeged (Béni) Budapest II. ker. Pécs (Csike) Budapest XVI ker Kiskőrös (csizi) Kőszárhegy ( petrence ) Szentpéter /SK/ ( Karcsi ) Szabadka /SRB/ Csopak Makó Kiszombor (gorbi) Tác (Geforg) Monor (Egyújabbgépépítő)
zsocy | 45
2012-05-06 21:15:00
[1623]
Közben látom, hogy külországból is érkeztek látogatók. Kérdezném, hogy azokban az országokban, ahol élnek, hasonló találkozók vannak -e? (lehet felkerekedek(aki ismer, és a fotómra néz, azt mondja hogy ez már megtörtént))
RogerCo | 1202
2012-05-06 21:15:00
[1622]
Kecskemét Aszód (Discovery, Sz.József) Székesfehérvár ( Íjász, Varga István, Csipi, ) Sopron Miskolc Nyíregyháza Rohod Szentmártonkáta Királyszentistván (PSoft) Galgahévíz (RogerCo) Budapest Budapest Pest-szent Lőrinc (Cudar) Tiszaújváros Eger Ózd Nagykároly (RO) Kismajtény (RO) Hódmezővásárhely (zsocy) Szeged (Béni) Budapest II. ker. Pécs (Csike) Budapest XVI ker Kiskőrös (csizi) Kőszárhegy ( petrence ) Szentpéter /SK/ ( Karcsi ) Szabadka /SRB/ Csopak Makó Kiszombor (gorbi) Tác (Geforg)
Sz.József | 3144
2012-05-06 21:13:00
[1621]
Kecskemét Aszód (Discovery, Sz.József) Székesfehérvár ( Íjász, Varga István, Csipi, ) Sopron Miskolc Nyíregyháza Rohod Szentmártonkáta Királyszentistván (PSoft) Galgahévíz Budapest Budapest Pest-szent Lőrinc (Cudar) Tiszaújváros Eger Ózd Nagykároly (RO) Kismajtény (RO) Hódmezővásárhely (zsocy) Szeged (Béni) Budapest II. ker. Pécs (Csike) Budapest XVI ker Kiskőrös (csizi) Kőszárhegy ( petrence ) Szentpéter /SK/ ( Karcsi ) Szabadka /SRB/ Csopak Makó Kiszombor (gorbi) Tác (Geforg)
zsocy | 45
2012-05-06 21:12:00
[1620]
Lassan én is tali függő leszek. Okát nem tudhatom.
Maximális elismerés mind a Szervezőnek, mind a sok érdekes kiállítónak (nem a focibíróra gondoltam).
robroy007 | 2289
2012-05-06 20:59:00
[1619]
köszönöm ismételten az elismeréseteket nekem ez a nagy haszon, hogy így látjátok azt amit sikerült csinálnom
Varga István | 829
2012-05-06 20:41:00
[1618]
Kecskemét Aszód Székesfehérvár ( Íjász, Varga István, Csipi, ) Sopron Miskolc Nyíregyháza Rohod Szentmártonkáta Királyszentistván (PSoft) Galgahévíz Budapest Budapest Pest-szent Lőrinc (Cudar) Tiszaújváros Eger Ózd Nagykároly (RO) Kismajtény (RO) Hódmezővásárhely (zsocy) Szeged (Béni) Budapest II. ker. Pécs (Csike) Budapest XVI ker Kiskőrös (csizi) Kőszárhegy ( petrence ) Szentpéter /SK/ ( Karcsi ) Szabadka /SRB/ Csopak Makó Kiszombor (gorbi) Tác (Geforg)
csike | 160
2012-05-06 20:38:00
[1617]
Kecskemét Aszód Székesfehérvár ( Íjász, Varga István, Csipi, ) Sopron Miskolc Nyíregyháza Rohod Szentmártonkáta Királyszentistván (PSoft) Galgahévíz Budapest Budapest Pest-szent Lőrinc (Cudar) Tiszaújváros Eger Ózd Nagykároly (RO) Kismajtény (RO) Hódmezővásárhely (zsocy) Szeged (Béni) Budapest II. ker. Pécs (Csike) Budapest XVI ker Kiskőrös (csizi) Kőszárhegy ( petrence ) Szentpéter /SK/ ( Karcsi ) Szabadka /SRB/ Csopak Makó Kiszombor (gorbi)
gorbi | 331
2012-05-06 20:34:00
[1616]
Kecskemét Aszód Székesfehérvár ( Íjász, Varga István, Csipi, ) Sopron Miskolc Nyíregyháza Rohod Szentmártonkáta Királyszentistván (PSoft) Galgahévíz Budapest Budapest Pest-szent Lőrinc (Cudar) Tiszaújváros Eger Ózd Nagykároly (RO) Kismajtény (RO) Hódmezővásárhely (zsocy) Szeged (Béni) Budapest II. ker. Pécs Budapest XVI ker Kiskőrös (csizi) Kőszárhegy ( petrence ) Szentpéter /SK/ ( Karcsi ) Szabadka /SRB/ Csopak Makó Kiszombor (gorbi)
Varga István | 829
2012-05-06 20:30:00
[1615]
Végre mi is hazaértünk. (Íjász, Geforgék,) Nagyon szuper volt Robi! Csak így tovább! Köszönjük!
Íjász | 822
2012-05-06 20:02:00
[1614]
Hazaértünk mi is, kisebb kerülővel. Köszönöm a szervező(k)nek a remek talit. Köszönöm, hogy találkozhattam veletek és akivel jutott idő beszélgetni, az emberi szót, a barátságot. Viszlát Fehérváron, szeptemberben!!
zozo | 5519
2012-05-06 19:56:00
[1613]
Kecskemét Aszód Székesfehérvár ( Íjász, Varga István, Csipi, ) Sopron Miskolc Nyíregyháza Rohod Szentmártonkáta Királyszentistván (PSoft) Galgahévíz Budapest Budapest Pest-szent Lőrinc (Cudar) Tiszaújváros Eger Ózd Nagykároly (RO) Kismajtény (RO) Hódmezővásárhely (zsocy) Szeged (Béni) Budapest II. ker. Pécs Budapest XVI ker Kiskőrös (csizi) Kőszárhegy ( petrence ) Szentpéter /SK/ ( Karcsi ) Szabadka /SRB/ Csopak
zozo | 5519
2012-05-06 19:55:00
[1612]
Kis kitérő után én is hazaértem. "Első bálozó"-ként jártam ilyen talin, de nagyon megérte ezt a 740km-t Köszönet akitűnő szervezésért, a sok infóért, látnivalóért, segítő/okító beszélgetésekért, a jó társaságért és nem utolsó sorban a barátságokért.
cudar31 | 718
2012-05-06 19:31:00
[1611]
Kecskemét Aszód Székesfehérvár ( Íjász, Varga István, Csipi, ) Sopron Miskolc Nyíregyháza Rohod Szentmártonkáta Királyszentistván (PSoft) Galgahévíz Budapest Budapest Pest-szent Lőrinc (Cudar) Tiszaújváros Eger Ózd Nagykároly (RO) Kismajtény (RO) Hódmezővásárhely (zsocy) Szeged (Béni) Budapest II. ker. Pécs Budapest XVI ker Kiskőrös (csizi) Kőszárhegy ( petrence ) Szentpéter /SK/ ( Karcsi ) Szabadka /SRB/
Hazaértem én is,de utközben még megálltam a Csikinél is hogy elmondjam milyen szuper volt. Köszi Robi
Bencze András | 1027
2012-05-06 17:05:00
[1599]
Elfogott a sárga irigység, hogy nem lehettem ott, de hát a kisfiam ballagott...
ftibor | 44
2012-05-06 17:05:00
[1598]
Kecskemét Aszód Székesfehérvár Sopron Miskolc Nyíregyháza Rohod Szentmártonkáta Veszprém Galgahévíz Budapest Budapest Pest-szent Lőrinc Tiszaújváros Eger Ózd Nagykároly (RO) Kismajtény (RO) Hódmezővásárhely Szeged Budapest II. ker. Pécs Budapest XVI ker Kiskőrös Kőszárhegy Szentpéter /SK/ Szabadka /SRB/
Karcsi | 784
2012-05-06 16:58:00
[1597]
Kecskemét Aszód Székesfehérvár Sopron Miskolc Nyíregyháza Rohod Szentmártonkáta Veszprém Galgahévíz Budapest Budapest Pest-szent Lőrinc Tiszaújváros Eger Ózd Nagykároly (RO) Kismajtény (RO) Hódmezővásárhely Szeged Budapest II. ker. Pécs Budapest XVI ker Kiskőrös Kőszárhegy Szentpéter /SK/
Áts László | 1935
2012-05-06 16:51:00
[1596]
Szia! Csak nem szomszédok vagyunk? Én a XV-ben lakom.
Tibikém elnézést de nem volt elegendő idő a te elképzeléseddel is foglalkozni de ha át küldöd emailba meg mutatom az eredményt meg ígérem és jó lett volna egy kicsit beszélgetni de sűrű volt a nap!!
A PET palackos képhez csak annyit, hogy a három fél literes RC fórumtársunk adománya. (Ő sajnos most nem tudott személyesen ott lenni) - Sárgabarack - Meggy - M.szőlő (egyedül Rekalaca tudta megmondni hogy ez mazsolaszőlőt jelent)
A literes palack Pedig Papp Jenő erdélyi szilváját rejti.
Köszönjük a társaság nevében mindkettőjüknek!!!
Még reggel rám bízták a kincseket, el sem engedtem egész nap. )